Alle datasheets, handleidingen, overzichten en software vindt u aan de rechterzijde in de grijze kolom.
Indien u op een tablet of smartphone kijkt vindt u het onder aan deze pagina.

Tankinhoudsmeting | Tank meetsystemen

Tankinhoudsmeting | Castello

Castello van Keller is een digitaal tankinhoudssysteem voor elke tank.

Met de meegeeverde software programmeert u vorm en maten van de tank waarna de Castello door de gemeten druk de inhoud van de tank berekent.

 

Leo 5 CA digitale manometer voor tankinhoudsmeting

Voor geventileerde of druk tanks

De LEO 5 CA biedt een gebruikersvriendelijke manier om de gemeten druk op de bodem van een tank weer te geven als de nog resterende inhoud van de tank.

Bij een druk op de knop voert de micro - controller de berekeningen met de gegevens van de tank vorm en afmetingen en geeft de resterende tankinhoud op het duidelijk afleesbare 5-cijferige LED-display in de gewenste eenheid (liters, gallons enz.).

Het apparaat wordt geconfigureerd met een computer en eenvoudige software zodat het vul nivo, die de druk bepaalt, kan worden omgezet in het juiste een geschikte hoeveelheid.

Hiertoe wordt eerst de tank vorm gekozen waarna de tank afmetingen en het soortelijk gewicht van de vloeistof worden ingevoerd.

De software bevat de meest actuele tank en de meest voorkomende tank vormen. Daarnaast kan elke gewenste tank vorm worden ingevoerd door het invoeren van de parameters in een opgegeven tabel.

Een nauwkeurigheid van het systeem tot 2 mbar (= 2 cm water) wordt bereikt met behulp van een geautomatiseerde kalibratie en compensatiemechanisme voor de druksensoren.

LEO 5 CA maakt het mogelijk om verschillende sensoren (met schroefdraad, frontbondig met flens, of dompelpompen sensoren) aan te sluiten.