KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden onze nieuwsbrief. Kort en krachtig op de hoogte van wat onze zintuigen in de markt opgemerkt hebben.

ARC staat voor Autonomous Remote data Collector, en heeft de symbolische verwijzing naar een boog (= ARC) die 2 punten verbindt, namelijk een meetpunt en een dataserver.

De ARC-1 is geschikt voor het 3G netwerk, maar kan optioneel ook in een 4G of LORA variant worden geleverd. De ARC-1 is (uiteraard) compatible met alle Keller digitale sensoren,
maar tevens met sensoren van derden met een spannings- of pulsuitgang. 

Voor directe compensatie van de luchtdruk is de ARC-1 van een geïntegreerde barometrische druksensor voorzien. Om eventuele te hoge luchtvochtigheid in de behuizing voor te zijn is een vochtigheidssensor
ingebouwd. Alle parameters worden overgedragen naar de KELLER Datamanager software.

Vanzelfsprekend beschikt de ARC-1 over alle features die men van een high-end modemlogger mag verwachten, waaronder alarmering op grenswaarden op alle parameters, een groot geheugen, uitmuntende nauwkeurigheid , lange batterijlevensduur en goede datazekerheid.