KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Productnieuws

OLYMPUS DIGITAL CAMERANatuurlijk hebben we ook in deze nieuwsbrief wat product- en softwarenieuws. De serie 8 sensor wordt vervangen door een verbeterde versie, namelijk de serie 7L. En Kolibri Desktop ondersteunt nu ook riooloverstortrapporten.

Alle gebruikers van de serie 8 sensor gaan erop vooruit met de nieuwe serie 7L. Een betere sensor met een hogere nauwkeurigheid, een betere langetermijnstabiliteit, betere offset-waarden en ook nog eens een geoptimaliseerd olievolume in de drukkamer. Voortschrijdende technologie brengen we graag bij onze klanten..

De serie 8 wordt vervangen door Serie 7L / 7L-HP (HP = high Pressure).

Sofware

En dan het softwarenieuws: Kolibri Desktop, de software voor het programmeren en uitlezen van KELLER dataloggers, ondersteunt nu ook riooloverstortrapportages. Nog meer functionaliteit in één overzicht. In Kolibri Cloud zijn referentielijnen toegevoegd in de grafiek van grondwaterdataloggers. Deze referentielijnen vertegenwoordigen het maaiveld en de sensormembraanreferentie.

Onze ontwikkelaars zitten niet stil. Soms merk je er weinig van en verbeteren we alleen achter de schermen wat specificaties. Gewoon, omdat het beter kan. Voortschrijdende inzichten en zo. Soms merk je een duidelijk verschil. En dan laten we je dat natuurlijk graag weten!

riooloverstort

 

 

Nieuwsbriefarchief