KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Op het podium bij The Things Network

TTCThe Things Network is een wereldwijd ecosysteem van samenwerkende netwerken, apparaten en oplossingen die gebruik maken van LoRaWAN. Een ecosysteem waar je ook nog eens tools vindt om jouw IoT-toepassing mee op te bouwen.

Voor wie LoRaWAN nog even helder wil hebben, pakken we even Wikipedia er nog even bij:

LoRaWAN (Long Range Wide Area Network) is een specificatie voor een telecommunicatienetwerk geschikt voor langeafstandscommunicatie met weinig vermogen. De technologie wordt gebruikt voor machine-to-machinecommunicatie (internet der dingen).

Bij KELLER werken we graag met deze manier van telecommunicatie. We hebben er al vaker over gepubliceerd en een van die publicaties vond zijn weg naar de nieuwsbrief van TTN, The Things Network. En dat artikel kreeg zoveel aandacht dat we werden gevraagd als Key Note spreker om dit verhaal op het podium te presenteren tijdens de jaarlijkse The Things Conference die dit jaar in Amsterdam werd georganiseerd.

Beursvloer

Met dit podium bereik je beslissers en expert die hun licht op willen steken over de diverse toepassingen en best practices, Dus deden we voor een zeer geïnteresseerd publiek uitgebreid uit de doeken wat we voor meerwaarde hebben gecreëerd met ons project dat we bij de de-icinginstallatie op Schiphol mochten uitvoeren. Wil je het zelf ook nog eens lezen? Klik dan hier.

De vragen uit de zaal gaven aan dat de toehoorders geïnteresseerd waren in de ins en outs van deze applicatie. Van vragen over de mogelijkheden voor het instellen van diverse alarmen in het dashboard tot en met projectvragen over druksensoren.

IoT is booming. De beurs bij deze conferentie liet voornamelijk portal producten en hardware zien. Hands on, zoals The Things Network ook zelf voorstaat. En het was goed om te zien dat de producten van KELLER daarin ook bekend en gekend zijn. We zagen bij andere exposanten onze eigen producten terug. Als je daar niet van gaat glimlachen, dan weten we het niet meer.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van achteruit

Nieuwsbriefarchief