KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Food Technology

FTAfbeelding1KELLER in de food
De trouwe lezer weet inmiddels wel dat KELLER-sensoren hun toepassing vinden in zo’n beetje alle sectoren die onze wereld maar heeft. Dus ook in de food. Veelal customized sensoren, maar ook in de machinerie die in de voedingsmiddelenindustrie wordt ingezet.

Je herinnert je vast nog wel onze recente reportage bij Re/genT waar onze sensoren een belangrijke bijdrage leveren aan nauwkeurig koelen. Maar ook bij het afvullen van koolzuurhoudende vloeistoffen luistert druk nauw. De precisie en betrouwbaarheid van onze sensoren willen we ook voor deze sector nog wat meer uitlichten.

Dus namen we de kans waar. Maar ook omdat we graag weer eens onder de mensen komen, natuurlijk. 13 en 14 april, Food Technology in de Brabanthallen in Den Bosch. Standnummer 23 vind je ons. Registreren voor bezoek kun je hier!

Want zeg nou zelf: Een evenement met een stevig inhoudelijk programma én exposanten? Gericht op jouw branche? Ja, als jij in de food werkt dan. Zo niet, zegt het voort….

1 FT2022 920x100 NL

Nieuwsbriefarchief