KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Productnieuws

Natuurlijk hebben we weer een paar productnieuwtjes te melden. Want onze ontwikkeling staat niet stil en we willen altijd verder en meer. Dus ga er maar voor zitten, we beginnen met de LEO 1, onze digitale manometer.

Een manometer met een hoogfrequente peakmeting en bereiken van -1...+3bar tot 0...1000 bar. Dat gecombineerd met een nauwkeurigheid van 0,2 % FS, maakt hem tot een zeer gewaardeerd instrument.

De specificaties zijn verder geoptimaliseerd en in het nieuwe datablad van de KELLER Leo1 digitale manometer zie je ze op een rijtje. Als je meer wilt weten, nemen we natuurlijk graag de tijd om je te informeren.

 

En dan het tweede nieuwtje van deze maand: de Serie 21Y is er nu ook voor zuurstoftoepassingen. De druktransmitter die zich kenmerkt door een extreem kleine temperatuurfout dankzij een extra circuit voor een temperatuursensor die het temperatuurbereik in stappen van 1,5 K verdeelt.

Bij zuurstoftoepassingen is de uitdaging om volledig vetvrij te kunnen meten. Dat was al mogelijk op de duurdere series zoals de 23SY, maar nu dus ook met de Serie 21Y. 
Nu kan dat tot 250 bar, en binnenkort, als de adiabatische tests zijn afgerond, maar liefst ook tot 400 bar!

We zeggen het wel vaker: geen uitdaging te groot.

Nieuwsbriefarchief