KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Zien we jou op de Aquatech?

5 Aquatech halAquatech Amsterdam is 's werelds toonaangevendste waterbeurs voor proces-, drink- en afvalwater. Voor wie in contact wil komen met waterprofessionals van over de hele wereld: the place to be! Van 2 tot en met 5 november - en natuurlijk zijn we daar weer bij.

Zoals het hoort op een allround waterbeurs tonen we alle niveausensoren, dataloggers, telemetriemodules, digitale manometers, diepzeesensoren en OEM-meetcellen uit ons programma. En dat zijn er nogal wat!

Denk bijvoorbeeld aan de ADT1 LoRa modem die bij het project Grensmaas een cruciale rol vervult bij het voorkomen van overstromingen. Het succes van dit project is aangetoond en niet voor niets wordt dit project verder uitgebreid!

Maar ook bij de Ganzepoot in België mogen KELLER-sensoren hun werk doen. De 36 XIW CTD meet alle parameters en in combinatie met de ARC1-tube worden de gegevens via 4G doorgezonden naar de Kolibri Cloud - net als bij project Grensmaas. Metingen in brak water, dus is er hier gekozen voor een titanium-uitvoering.

En wat te denken van het project op het Marineterrein in Den Helder?

Kortom, toepassingen te over, en kom de sensoren maar gewoon bekijken! We hebben de eerste fysieke beurs inmiddels al beleefd in België. En als het enthousiasme van de bezoekers in Amsterdam vergelijkbaar is met dat in België, dan belooft dit een prachtig evenement te worden.

We merken dat er ook weer een groeiende vraag is naar onze IoT-workshop. Denk je dat dat ook iets voor jou is: Zelf ervaren hoe het werkt en wat je ermee kunt? Vraag dan gerust - op onze stand - naar de mogelijkheden.

En last but zeker niet least: We hebben besloten om ons zeer gewilde zakmes met digitale hoogtemeting weer te verloten onder de bezoekers. Voor wie nog niet genoeg redenen had om onze 5 Victorinoxstand te bezoeken!

Registreer je hier voor gratis toegang en we begroeten je graag op onze stand met nummer 05.237.

Nieuwsbriefarchief