KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Stilstand is achteruitgang - volop productontwikkelingen

Alleen al voor de productontwikkelingen zouden we een aparte nieuwsbrief kunnen maken. Maar we combineren het nuttige graag met het aangename. Dit keer maar liefst drie (!) productnieuwtjes. Over de Series 23SX-C, 21Zio en 36XiW.

We beginnen met de laatste, de Series 36 XiW. Die kreeg de nieuwe X2P elektronica, met een nieuwe firmware-versie en een vernieuwd Modbus protocol, en natuurlijk compatibel met het eerdere protocol. Dankzij deze elektronica kunnen we vóór levering aan de klant, in de software bepalen welk uitgangsignaal de sensor krijgt. Analoog, digitaal, RS485, SDI-12, I2C, in onze productie kunnen we nu flexibel kiezen welk uitgangssignaal we de sensor meegeven. Hoge nauwkeurigheid, scherpe prijs, supersnel en voor heel veel verschillende toepassingen.

 

Dan de Series 21Zio. IO, misschien vermoedde je het al, staat voor IO-link. Hiermee wordt de koppeling van diverse sensoren verzorgd. De Series PA21Y werd al eerder uitgebreid met de Z uitvoering en nu dus met de Zio.

https://keller-holland.nl/druktransmitters-druktransmitter-druksensor-drukopnemer/413-serie-21zio

 

 

 

En dan, hét communicatieprotocol voor bussystemen in de automotive: CANopen. CANopen software zorgt voor een universele uitwisseling van gegevens en regelt allerlei basisfuncties zoals een adres - om een deelnemer direct te kunnen aanspreken - of een hartslag - om continue te controleren of deelnemers nog aanwezig of actief zijn. De Series 23SX-C - kijk, daar staat de C dus voor - heeft nu een CANopen output. Dus de automotive kan nu nog meer profiteren van de KELLER kwaliteit. Wat je ook maar wilt meten aan druk, we gaan de uitdaging graag aan!

https://keller-holland.nl/druktransmitters-druktransmitter-druksensor-drukopnemer/415-serie-23sx-c-can-open

 

 

 

Meer weten?

Bel! 0182 399840
Mailen kan natuurlijk ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbriefarchief