KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Nog meer nieuwe elektronica

3 6s2xEen drukstransducer die je kunt voorzien van je eigen elektronica? En dan de KELLER meetkwaliteit? Een OEM druktransducer dus. En wat is nou makkelijker voor de montage dan dat die transducer voorzien is van een schroefdraad? Precies.

 

 

Dan kies je bijvoorbeeld voor de 20 of de 20S. Voor een hoge langetermijnstabiliteit en overdrukbeveiliging én voor een geoptimaliseerde temperatuurcompensatie.Transducers met vernieuwde elektronica en vernieuwde datasheets. In deze nieuwe datasheets van onze OEM druktransducers 20 en 20S vind je meer informatie dan ooit.

Compact, robuust met een rvs behuizing en zonder interne afdichtingen. Een transducer die geschikt is voor een hele brede reeks aan OEM-toepassingen. Maar ook in de industrie, watermanagement, koeltechniek en petrochem vindt deze geweldenaar - oké we slaan door - deze druktransducer zijn weg. Altijd geleverd met een gedetailleerd calibratiecertificaat.

Die datasheets vind je hier.

Serie 20

Serie 20S

Nieuwsbriefarchief