KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

X-Line bij de tijd

36xwDe ontwikkelingen - ook in de elektronica - schrijden voort. En dus worden onze componenten met regelmaat onder de loep genomen om te zien of ze nog kunnen blijven voldoen aan onze strenge eisen - en die van onze klanten. Streng is niet streng genoeg, zeg maar.

Voor onze X-Line-producten mogen we een wijziging in de elektronica melden. Want niet alleen de ontwikkelingen bij ons, maar ook die bij onze leveranciers spelen een rol. En toen we bericht kregen dat een van de componenten een EOL kenmerk zou gaan krijgen, hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een compleet nieuwe elektronicaserie te ontwikkelen, compleet met verbeterde specificaties en meer digitale interfaces. En natuurlijk - logisch - volledig compatibel met het vertrouwde KELLER-communicatieprotocol en -software.

Deze ontwikkeling heeft betrekking op meer dan 40 KELLER-series. Om alles in goede banen te leiden, zal deze aanpassing daarom in fases worden doorgevoerd. De eerste series zijn vanaf juni 2021 voorzien van de nieuwe elektronica, met een nieuwe firmware-versie en een vernieuwd Modbus protocol. Maar ook het eerdere protocol werkt met de nieuwe X-Line-versies.

De aanpassing betreft de volgende series: 23X, 23SX, 26X, 33X, 35X, 36X, 36XW, PD-33X. De wijziging geldt ook voor custom made sensoren die zijn voorzien van de X-Line elektronica (typenummers met een “X” zoals de 10LX).

De andere KELLER-standaardseries blijven vooralsnog ongewijzigd en worden op een later moment meegenomen. Dit zijn de 33XEi, 35XEi, 35XHT, 35XHTT, 35XHTC, 36X, 36XiW, 36XiW-CTD, 36XWEi, 36XS, 36KyX, 41X, 41XEi, 46X, 46XEi, DCX, LEX1, PD-33XEi, PD-39X, PD-39XEi, PD-41X, PRD-33X en de custom made sensoren met Xi elektronica (met in het typenummer “Xi”, zoals 10LXi)

Vragen over deze productwijziging of hulp bij de omschakeling? Neem dan contact met ons op.

Als er naar aanleiding van deze wijziging aanvullende wensen of eisen zijn, dan horen we dit graag!

Nieuwsbriefarchief