KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Kolibri Cloud - spannend?

01 2021Klein connectedHoe spannend is dat nou, zo een cloudomgeving? Wat kun je er eigenlijk mee? En waarom zou je dat moeten willen? Vooropgesteld: je moet niks. Maar je kent toch ook het gezegd: wat de boer niet kent? Daarom hebben we een demonstratie voor je.

Het liefst zouden we je deze demonstratie laten zien onder het genot van een kop koffie. Op een beurs of zo. Alleen weten we nog niet wanneer dat kan. En in je eigen omgeving en je eigen tijd iets uitproberen, is ook heel prettig. Toch?

Daarom hebben we niet alleen een demo, maar ook een tutorial voor je beschikbaar. Want zelf uitproberen, zegt veel meer over hoe gebruiksvriendelijk iets is, dan uitgebreide teksten. Zelf uitproberen en rondkijken, wanneer het jou past.01 2021 Kolibri

De tutorial vind je hier.

En een demo kun je zelf hier bekijken: www.kolibricloud.com, waar je kunt inloggen met username en password (beiden gelijk) Demo1234.

En als je dan meer wilt weten, of misschien wel gewoon aan de slag wilt. Dan snappen we dat helemaal. Dan bel je toch gewoon voor een afspraak? Doen we die kop koffie zo snel als het kan - of ook virtueel. We wennen er al aan.

 

Nieuwsbriefarchief