KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden onze nieuwsbrief. Kort en krachtig op de hoogte van wat onze zintuigen in de markt opgemerkt hebben.

Nieuwe versie KELLER Kolibri desktop / Logger 5.3 EOL

kolibrilogoMet de op 9 juli verschenen versie van KELLER Kolibri Desktop, is Logger 5.3, de software waarmee KELLER DCX loggers werden geprogrammeerd en uitgelezen, officieel EOL (End Of Line) geworden.

Er werden al geen updates meer uitgebracht maar eventuele bugs werden (uiteraard) gewoon verholpen.

Nu Kolibri Desktop met de laatste versie over dezelfde basis functionaliteit beschikt, raden wij alle gebruikers aan over te stappen op Kolibri Desktop.

 

Buiten het gegeven dat Kolibri Desktop op één van de laatste en modernste platforms is ontwikkeld, is met name de eenvoudige en overzichtelijke interface een verbetering t.o.v. Logger 5.3

 

Wilt u alle metingen overzichtelijk bij elkaar houden? In Kolibri Dektop kunt u uw oude Logger 5.3 DX5 bestanden in batch importeren...

Kolibri Desktop kunt u hier downloaden

Heeft u vragen? Stel ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbriefarchief