KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

On hold - Ook onze eigen KELLER Workshop IoT - Uitstel is geen afstel

WS PPDe workshops IoT die we in onze vorige nieuwsbrief hebben aangekondigd, zijn uitgesteld tot nader order. Zoals zoveel fysieke bijeenkomsten hebben ook wij deze niet door kunnen laten gaan, corona gooide roet in het eten.

Als je je al hebt aangemeld, dan houden we je natuurlijk op de hoogte zodra we meer weten. Heb je je nog niet aangemeld? Dan kun je dat natuurlijk alsnog doen. Vrijblijvend, dat spreekt voor zich.

Waar gaat die workshop over? Over werken in de cloud. Waarom zou jij in de cloud willen werken? En hoe werkt dat dan? Wat kun je er concreet mee. Martijn Smit van KELLER doet je dat hoogstpersoonlijk in een gratis - heus - workshop uit de doeken.

In die workshop behandelt Martijn het Internet of Things en wat dat voor jouw toepassingen kan betekenen. Wat zijn de voordelen, hoe werkt het precies en stap voor stap neemt hij je mee door de mogelijkheden en ontwikkelingen.

De workshop gaat ook uitvoerig in op LoRa, LTE, 3G en andere communicatiemethodes. Voor zowel de 3G- als de LoRa-transmissiemethodes heeft Keller een communicatiemodule. Je ziet hoe een Keller LoRa-netwerk opgezet kan worden en welke hardware daarvoor nodig is. In de workshop is ruimte voor vragen van de deelnemers en kan iedereen ook zelf aan de slag om te ervaren hoe dat is.

En ja, de voordelen daarvan zijn écht groot, helemaal als dat near-realtime in een overzichtelijk dashboard gebeurt. Niet meer met een device langs een meetpunt om op locatie de gegevens uit te lezen, maar vanachter het eigen bureau, van alle meetpunten in één keer het overzicht.

Keller heeft een eenvoudige en hele betaalbare KOLIBRI-cloudoplossing die je zelf mag gaan uitproberen in deze workshop.  De reacties van de deelnemers van de eerste series waren bijzonder positief, dus zeker een aanrader.

Zodra we data kunnen communiceren, nemen we contact met je op!

Inschrijfknop

 

Nieuwsbriefarchief