KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Reprise: KELLER Workshop IoT

20200218 0005Op veler verzoek een nieuwe ronde

Werken in de cloud, waarom ik? En hoe dan? Zo begonnen we vorig jaar onze uitnodiging voor onze workshops IoT. Want ja, je hoort er dan wel veel over, maar wat je er nou concreet mee moet en waarom. Dat vertelt Martijn Smit van KELLER je hoogstpersoonlijk in een gratis - heus - workshop.

Want wat is dat nou, dat Internet of Things. En als je dat misschien wel weet, wat kun jij ermee. In jouw toepassingen. Maar ook die voordelen, wat zijn die dan precies en hoe werkt het? Martijn gaat in de workshop in op de KOLIBRI-cloud, dashboard, remote monitoring en laat stap voor stap zien wat de mogelijkheden nu zijn en wat er in de (nabije) toekomst staat te gebeuren. 

Hij gaat ook uitvoerig in op LoRa, LTE, 3G en andere communicatiemethodes. Voor zowel de 3G- als de LoRa-transmissiemethodes heeft KELLER een communicatiemodule. In de workshop is ruimte voor vragen van de deelnemers en kan iedereen ook zelf aan de slag om te ervaren hoe dat is. Je ziet hoe een KELLER LoRa-netwerk opgezet kan worden en welke hardware daarvoor nodig is.

En ja, de voordelen daarvan zijn écht groot, helemaal als dat near-realtime in een overzichtelijk dashboard gebeurt. Niet meer met een device langs een meetpunt om op locatie de gegevens uit te lezen, maar vanachter het eigen bureau, van alle meetpunten in één keer het overzicht.

KELLER maakt dat bovendien makkelijk en betaalbaar met de KOLIBRI-cloudoplossing. In deze workshop ga je dat zelf ervaren, en als we op de ervaringen van de deelnemers van de eerste series af mogen gaan: zeer waardevol!

  • De workshops staan gepland op 24, 25 en 26 maart 2020. Uitgesteld tot nader order
  • We starten om 10.00 uur en sluiten om 15.00 uur af.
  • Deelname is gratis, inclusief geheel verzorgde lunch.

Let op: De geplande workshop vindt doorgang bij minimaal zes deelnemers, bij tien deelnemers is de workshop vol.

Inschrijfknop

 

Nieuwsbriefarchief