KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Next step in smart technology - KELLER is erbij!

TechniShow 2020UPDATE - TechniShow is verplaatst naar 1 tot en met 4 september. Even geduld dus, maar wat in het vat zit...

xxxx

In Nederland worden - nog steeds - verschillende grote vakevenementen georganiseerd. Als belangrijke speler in de markt, is het handig om daarbij aanwezig te zijn. En natuurlijk pikken we als KELLER zijnde dan wel de krenten uit de pap.

Dit jaar kun je ons om te beginnen vinden op de TechniShow. Dat is de grootste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, bewerking en verwerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. Hij wordt tegelijk georganiseerd met de ESEF Maakindustrie, waarbij je als bezoeker kunt kiezen: Ga ik het zelf maken: dan ga je naar de TechniShow en koop je een machine of de bijbehorende techniek. Ga je iets uitbesteden, dan vind je op de ESEF Maakindustrie. Wel zo handig, beide beurzen bezoek je met één toegangsbewijs.

Honderden machines

Van 17 tot en met 20 maart is er met honderden machines veel te ontdekken, leren en beleven. De beurs heeft innovaties, demonstraties en netwerkmomenten en geeft een goed beeld van de ontwikkelingen binnen de maakindustrie.

Meer dan veertigduizend bezoekers uit de Benelux maken daar kennis met, zoals de organisatie zelf zegt, de Next step in smart technology. Tja, en dan snap je het. Daar willen wij bij zijn. Sterker nog, met onze neus vooraan staan!

Daarom hebben we een mooie standruimte geboekt in hal 11, in de sector Meettechniek & Vision. Daar delen we onze kennis en laten we bezoekers zien wat KELLER in huis heeft. Het is onze eerste keer TechniShow en we nemen ons hele programma mee, van manometers tot OEM-sensoren.

BezoekersTechniShow logo

Op de TechniShow staan we er voor de bezoekers uit de machinebouw, serviceverlenende bedrijven en productiebedrijven. En we staan gelijk tussen gebruikers. Want onze producten vind je natuurlijk ook ín veel kwalitatief hoogwaardige machines. Hoe heet dat ook alweer? Iets met win-win? Juist ja.

Dus, registreer je hier voor een gratis bezoek en zoek ons op in hal 11 op standnummer A073. De openingstijden zijn lekker ruim, dus je kunt na de file naar huis, of zelfs na werktijd nog even langskomen. Dinsdag en woensdag is de beurs geopend van tien tot zeven, donderdag zelfs tot negen en op vrijdag gaan we om half zes aan de borrel.

We zien je graag!

 

Nieuwsbriefarchief