KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Optimale prestaties - Nu met optimale presentatie

20200218 0000 2Als je producten het neusje van de zalm zijn, dan moet je dat natuurlijk wel een beetje zichtbaar maken in de presentatie. Laat dat nou precies - maar ook onder andere - zijn waaraan de afgelopen tijd heel hard gewerkt is in Zwitserland. En waar we nu met trots over op de trom slaan. Onze nieuwe corporate website. 

Niet alleen op het gebied van druksensoren en transmitters gaan de ontwikkelingen steeds verder en worden de producten steeds high-techiër. Ook bij websites is dat het geval. Daarom is er nu een nieuwe KELLER-website met de modernste functionaliteiten online gegaan.

Ernst en plezier

Een - ja dat vinden we echt - supermooie responsive website vol nieuws, informatie, applicatieverhalen, feitjes, wetenswaardigheden en specificaties. Bomvol downloads, een glossary waarin al het jargon wordt verklaard en een werkelijk enorm smoelenboek. Een website die past bij onze hightech-producten en tegelijk persoonlijke benadering.

En wat wij als Nederlanders stiekem ook wel heel erg leuk vinden is dat de Zwitserse precisie, die toch altijd wel een beetje met ernst gepaard lijkt te gaan, wordt gelardeerd met een heuse winactie. Alsof het zonder die actie al niet leuk genoeg is om te ontdekken wat voor mogelijkheden en verhalen deze site allemaal te bieden heeft.

Enfin, ga het vooral zelf ontdekken. Op www.keller-druck.com. Tja, en nu moeten wij in Nederland natuurlijk ook aan de bak. Dat is dat weer een bijkomend … voordeel.

Dus we denken: wordt vervolgd. 

Nieuwsbriefarchief