KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Motoronderzoek en R&D?

6 21P HB21PHB druktransducer!

De M5, M5HB en de M8CoolHB kennen we al, nu bespreken we de 21 PHB. Met de snelle HB-elektronica en dus uitgevoerd met de RS485-configuratie-interface en de 0 - 10V analoge interface. Prima geschikt voor motoronderzoek en -R & D.

Goed, met dezelfde elektronica, maar wel met een andere uitvoering van de sensorkop. Want bij de M5, M5HB en M8coolHB - gebaseerd op ‘Backside’-technologie - wordt de druk op de achterkant van de chip gemeten. De 21PHB heeft verder de KELLER-standaardconstructie - oliegevulde druktransducer met stalen membraan - en is dus net zo robuust als zijn broers en zussen.

De schakelingen

Wat is er dan zo anders aan deze serie? Dat zit hem in de schakelingen. Die zijn speciaal ontwikkeld om optimaal profijt te hebben van het dynamische en compacte bereik van de 21P-sensorkop. Het signaalpad blijft volledig analoog en wordt continu en in realtime door een nauwkeurige digitale compensatiekring aangepast.

Zo wordt het volledige dynamische bereik van de sensor en de nauwkeurigheid van het meetsignaal over de gehele bandbreedte van 0 - 20 kHz behouden. En met een temperatuurbereik van -40 tot 125 °C kan hij onder extreme omstandigheden zijn werk doen, bijvoorbeeld aan motortestbanken.

6 21P HB KopfDe kop

Die sensorkop, de 21P, heeft natuurlijk onze bekende piëzoresistieve druksensor, waarbij de chip is ingebouwd in een met olie gevulde geïsoleerde capsule in een metalen behuizing. Daarmee krijgen we een hoge overbelastingsweerstand, uitstekende stabiliteit op lange termijn en excellente mediaweerstand.

We komen hem graag een keertje laten zien!

Laat maar even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wanneer het je past.

 

 

 

 

6 Frequentiegrafiek

Nieuwsbriefarchief