KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

ADT1-Tube - Peilbuiscompatibel LoRa-module

5 ADT1 closedMet de ADT1-Tube heeft KELLER een LoRa-module ontwikkeld voor toepassing ín een peilbuis. En dus natuurlijk met een rvs-behuizing. Betrouwbaar en slim. We zorgen ervoor dat je achter je bureau kunt blijven zitten en toch op de hoogte bent van de actuele stand van zaken op locatie. Omdat we graag een beetje voorlopen op de markt. En soms een flink beetje. Is niet erg toch?

 

Een ADT1 pasten we onlangs nog toe bij een project op onze grootste luchthaven. Inderdaad ja, het project waarin we geautomatiseerde niveaumetingen realiseerden in de tanks met de de-icingvloeistoffen. Vanachter een bureau zien hoeveel er nog in een tank zit, is best prettig. Zeker als je weet dat dit proces juist bij de meest gure winterse omstandigheden wordt uitgevoerd. Een LoRa-transmitter stuurt het signaal van de sensor draadloos door naar de KOLIBRI-cloud. En je kunt via een KOLIBRI-dashboard - of via een API in je eigen omgeving - volgen wat de sensor meet. 

5 ADTq openEn nu is er dus de ADT1-Tube. Voor het eerst in Nederland live te zien op de Aquatech. De LoRa-module is, zoals te zien op de foto, ondergebracht in een ronde rvs-behuizing. Je kunt hem combineren met een digitale niveausensor uit de serie 26X, 36X of 46X. Et voilà. Daar is je autonome en remote uitleesbare digitale niveaumeting.

Wat kenmerken: 8 jaar batterijlevensduur, turnkey-installatie en naast niveaumeting en watertemperatuur ook meting van luchtdruk, luchttemperatuur en luchtvochtigheid in de buizing.

De mogelijkheden zijn er, we weten dat de markt heel erg blij wordt van deze oplossing - eerlijk is eerlijk, dat zijn we zelf ook - dus zijn we ook graag de eerste. Want dat verwachten onze klanten nu eenmaal van ons. Of moeten we zeggen: Dat zijn we aan onze stand verplicht?

Iets voor jou? We komen hem gerust aan je laten zien. Neem even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op en we regelen het!

 

Nieuwsbriefarchief