KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Uitleg in 3D - Plaatjes zeggen meer dan woorden

4 Zuil met hologram keller logoVoor veel technische principes geldt dat een plaatje - en zéker een geanimeerd plaatje - direct duidelijk maakt hoe het werkt. Zo ook met het piëzoresistieve principe van onze sensoren. Daar hadden we bij KELLER al een prachtig filmpje over, dat we nu naar een hoger niveau hebben getild.

 

Een prachtig filmpje naar een hoger niveau tillen, hoe werkt dat? We vertelden het in onze vorige nieuwsbrief al even. Over een zuil met een animatie. Om precies te zijn een holografische animatie. Niet alleen heel mooi, maar ook nog eens heel informatief, begrijpelijk én educatief. Het principe wordt vanaf nul opgebouwd waarmee de werking duidelijk wordt.

Van 5 tot 8 november pronken we op de Aquatech voor de eerste keer op locatie met deze bijzondere demonstratiezuil.

Nu had ja al een paar goede redenen om naar onze stand te komen, maar we denken dat deze je zeker bij zal blijven. En daarmee ook de werking van onze sensoren. En dat is per slot van rekening waar het ons om te doen is. Het doel, eigenlijk, dat we met een beetje show als middel op een indrukwekkende manier willen bereiken.

Nog niet geregistreerd voor een gratis bezoek aan de Aquatech? Klik dan hier en je gaat gelijk naar de registratiepagina van de beurs. We zien je graag op onze stand! (kijk ook nog even hier voor onze winactie!)

4 bannerplaatje Aquatech

En wil je niet wachten? Klik dan hier voor de uitleg waar het allemaal om draait. Piëzoresistiviteit. Daar draait het om.

Nieuwsbriefarchief