KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Keller op Ocean Business

Hét evenOcean Business 2019ement voor de internationale waterbranche

Een ander belangrijk evenement dit voorjaar: Ocean Business 2019, van 9 tot 11 april in Southampton, UK. Keller is te vinden op standnummer U3 en we gaan voor wederom een prachtig evenement. De standruimtes zijn in ieder geval compleet uitverkocht, dus dat belooft wat.

Ook hier tonen we onze paradepaardjes waaronder OEM-druksensoren en precisie-druktransmitters. Tot op maar liefst tien kilometer diepte verrichten die extreem nauwkeurig hun metingen. Net zo nauwkeurig als kwartssensoren maar dan betaalbaar.

Ocean Business is een veelzijdig evenement met in het hart een driedaagse beurs met meer dan 360 bedrijven. Hier staan ‘…'s werelds grootste fabrikanten en dienstverleners in de industrie…’ zo zegt de organisatie. Tja en daar hoort Keller natuurlijk bij. Op Ocean Business krijgen bezoekers de mogelijkheid om apparatuur en systemen te testen, met meer dan 180 uur live, gratis training en demonstraties, op schepen, aan de kade, in de testtank en in seminarruimten.

Daarnaast kan de bezoeker kiezen uit een selectie van bijbehorende evenementen van verschillende belangrijke organisaties in de industrie, een tweedaagse technische conferentie en Ocean Careers, een driedaags evenement met advies over carrièremogelijkheden binnen de oceaantechnologie, marine wetenschap en offshore industrie.

Voor meer informatie, of het aanvragen van gratis kaarten

Ocean Business wordt gehouden in het National Oceanography Centre in Southampton en is een van de belangrijkste internationale evenementen op de oceaantechnologiekalender. De 2019 editie zal naar verwachting van de organisatie meer dan 5.000 bezoekers uit meer dan 60 landen trekken.

 

 

Nieuwsbriefarchief