KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden kort en krachtig KELLER nieuws.

Keller op Aqua Nederland

Bezoek ons op hét evenement voor de nationale waterbranche

Dit jaar wordt de vakbeurs Aqua Nederland al voor de dertiende keer gehouden. En natuurlijk is Keller van de partij. Op stand M122 laten we onze paradepaardjes ...

zien waaronder Lora niveausensoren, grondwater- en riooloverstortdataloggers, de Kolibri Cloud, OEM-druksensoren en precisie-druktransmitters die tot maar liefst tien kilometer diepte extreem nauwkeurig hun metingen verrichten. Net zo nauwkeurig als kwartssensoren maar dan betaalbaar.

 

Samen met honderden andere deelnemers zijn we op 19, 20 & 21 maart 2019 in de Evenementenhal in Gorinchem, van ‘s morgens tien tot ’s avonds zes te bezoeken. We praten de markt bij over de nieuwste ontwikkelingen op watergebied.

Tegelijk met de beurs Aqua Nederland vindt dit jaar - behalve de Rioleringsvakdagen - de Nationale Watertechnologieweek plaats. Het programma van de NWTW bestaat lezingen en workshops, met iedere dag een ander overkoepelend thema.


 
Thema’s 2019:
•    Dinsdag 19 maart: is water nog wel zo veilig?
•    Woensdag 20 maart: technologie van de toekomst vergt geen onderhoud
•    Donderdag 21 maart: de stad als zelfstandig ecosysteem

De Nationale Watertechnologieweek wordt georganiseerd door Water Alliance, ENVAQUA en het Netherlands Water Partnership (NWP)

Nieuwsbriefarchief