KELLER Nieuwsbrief

Communicatie wordt steeds belangrijker. Zowel tussen producten als tussen mensen. Met onze nieuwsbrief ontvang je iedere twee maanden onze nieuwsbrief. Kort en krachtig op de hoogte van wat onze zintuigen in de markt opgemerkt hebben.

KELLER Nieuws

Keller op Ocean Business

Hét evenOcean Business 2019ement voor de internationale waterbranche

Een ander belangrijk evenement dit voorjaar: Ocean Business 2019, van 9 tot 11 april in Southampton, UK. Keller is te vinden op standnummer U3 en we gaan voor wederom een prachtig evenement. De standruimtes zijn in ieder geval compleet uitverkocht, dus dat belooft wat.

Lees meer: Keller op Ocean Business 

Hydrostatische LoRa-niveausensor

De LDT 1 LoRa-niveausensor

De Serie 26Y niveautransmitters van Keller hebben een extreem kleine temperatuurafwijking. De transmitter beschikt hiervoor over een extra circuit met een temperatuursensor waardoor het mogelijk is om het temperatuurbereik in stappen (velden) van slechts 1,5K te verdelen.

Lees meer: Hydrostatische LoRa-niveausensor

IoT-workshop

Werken in de cloud, waarom ik? En hoe dan?Zeichenfläche 1 Kopie

Keller organiseert een gratis workshop over het op afstand uitlezen van sensoren. De voordelen daarvan zijn groot, helemaal als dat near-realtime in een overzichtelijk dashboard gebeurt. Niet meer met een device langs een meetpunt om op locatie de gegevens uit te lezen, maar vanachter het eigen bureau, van alle meetpunten in één keer het overzicht.

Lees meer: IoT-workshop

Metingen digitaal verwerken

Draadloze betrouwbaarheid

Welke meting ook, welke cloud ook, data zijn direct beschikbaar

Ook de techniek van niveau- en drukmetingen gaat met de tijd mee. De basis blijft cruciaal: nauwkeurigheid en stabiliteit, maar ook behuizingen die bestand zijn tegen soms de meest extreme omstandigheden. Een ander aspect wint ook aan belang: communicatie - het liefst draadloos en realtime.

Lees meer: Metingen digitaal verwerken