Alle datasheets, handleidingen, overzichten en software vindt u aan de rechterzijde in de grijze kolom.
Indien u op een tablet of smartphone kijkt vindt u het onder aan deze pagina.

Automotive Druktransmitters

Serie 21P-HB

De serie 21PHB druktransmitters, met hun 0 ... 20 kHz dynamisch bereik en M6-drukaansluiting, zijn geoptimaliseerd voor zowel dynamische (d.w.z. snelle drukpulsaties in de directe nabijheid) evenals statische drukmetingen. Het sensorontwerp maakt een goede mediacompatibiliteit mogelijk en ondersteunt metingen bij temperaturen tot 100 ° C.
 
Elektronica
Het circuit voor de 21PHB-serie is speciaal ontwikkeld om te profiteren van het hoge dynamische en compacte bereik van de 21P-sensorkop. Het signaalpad blijft volledig analoog, hoewel het in realtime wordt aangepast door middel van een uiterst nauwkeurig digitaal compensatiecircuit. Dit zorgt ervoor dat het volledige dynamische bereik van de sensor en de nauwkeurigheid van het meetsignaal worden gehandhaafd over de gehele bandbreedte van 0 ... 20 kHz. Met een temperatuurbereik van -40 ... + 125 ° C voldoet de externe signaalomzetter aan de uitzonderlijke eisen in verband met vijandige omgevingen; bijv. motortestbanken. De sensorkop alleen, d.w.z. zonder de externe signaalomvormer, is beschikbaar voor die toepassingen die beter worden bediend door een sensor met 80 mV-uitgang (@ 1 mA-voeding). Bij deze configuratie wordt een kalibratiekaart meegeleverd die de gebruiker actuele testgegevens van de sensor geeft tijdens fabriekskalibratie (21P-serie).
 
Sensortechnologie
De Series 21P is gebaseerd op een piëzoresistieve druksensor, die is ingebouwd in een met olie gevulde geïsoleerde capsule in een metalen behuizing. Deze technologie wordt gekenmerkt door een hoge overbelastingsweerstand, uitstekende stabiliteit op lange termijn en uitzonderlijke mediaweerstand. De miniaturisatie van de sensorkop maakt een nauwe verbinding met het meetmedium mogelijk en is de sleutel tot het extreem dynamische bereik van 0 ... 20 kHz.
 
Prestatiekenmerken
• Hoge media resistente sensorkop
• Volledig gelast (zonder interne afdichtingen)
• Breed gecompenseerd temperatuurbereik -10 ... 80 ° C
• Uitstekende dynamische respons van statisch tot 20 kHz (pulsatiemetingen)
• Zeer compact ontwerp, drukaansluiting: M6 x 0,5 fijne draad
• Robuuste constructie (IP67), geschikt voor gebruik op testbanken
• Drukbereiken 10 tot 600 bar (absoluut)
 
Drukbereiken 0 ... 10 tot 0 ... 600 bar
Nauwkeurigheid ± 0,1% FS
Totale foutband ± 0,5% FS @ -10 ... 80 ° C