Alle datasheets, handleidingen, overzichten en software vindt u aan de rechterzijde in de grijze kolom.
Indien u op een tablet of smartphone kijkt vindt u het onder aan deze pagina.

Digitale Manometers | Digitale Manometer

DV-2 COOL manometer voor onderhoud aan koel installaties

In de digitale manometers van het type ”dV-2 Cool” zijn de exacte dampdruk-curven van vijf verschillende koelmiddelen ingeprogrammeerd.
Hierdoor kan de geïntegreerde microprocessor de heersende systeemkoeltemperaturen afleiden van de - in gesloten koelcircuits verplichte - drukmeting en op het display weergeven.

De digitale manometers met meetcellen van roestvrij staal zijn beschikbaar in twee versies: voor absolute druk van -1...+40 bar en -1...+80bar. In het gecompenseerde temperatuurbereik van 0°C tot 50°C meten ze met hoge nauwkeurigheid met een tolerantie van ± 0,1% FS.

Dankzij de fijne resolutie van 1 mbar of 2 mbar kunnen de dV-2 Cool-manometers ook direct worden gebruikt voor lekmetingen onder vacuüm.

Het LCD-display geeft duidelijk de gemeten waarden weer en kan na de montage in de optimale kijkrichting worden gedraaid. Afhankelijk van de omgeving is een speciale rubberen hoes beschikbaar
voor bescherming.

Voor de bediening of parametrering - zoals de keuze van het koudemiddel - zijn twee knoppen (Select / Enter) beschikbaar. Hier kunt u ook schakelen tussen de eenheden combinaties “bar / °C” en “psi / °F”. Na het inschakelen blijft het door batterijen gevoede apparaat gedurende 15 minuten actief en keert dan terug naar de rusttoestand. Continue metingen kunnen ongeveer twee maanden worden
uitgevoerd zonder vervanging van de batterij.

Voor OEM klanten zijn manometers van Keller ook verkrijgbaar met "customised" frontfolies in de eigen huisstijl, en/of aangepast aan speciale koelmiddelen.